Επιστροφές προϊόντων – Πολιτική αλλαγών

Πολιτική αλλαγών για την Ελλάδα

Για αλλαγές σε υπόδημα από τον πελάτη επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο  +30 22520 33034, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η χρέωση της επιστροφής από τον πελάτη είναι δωρεάν. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το υπόδημα είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του όπως και το παραστατικό-απόδειξη αγοράς).  

Η αποστολή της πρώτης αλλαγής από την εταιρεία είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, εφόσον το σύνολο της αξίας των προϊόντων στην αρχική παραγγελία είναι άνω των €39.

Η αποστολή της πρώτης αλλαγής από την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα θα περιλαμβάνει χρέωση €3 μεταφορικών εξόδων, εφόσον το σύνολο της αξίας των προϊόντων στην αρχική παραγγελία είναι κάτω από €39.

Για κάθε επιπλέον αλλαγή, η χρέωση για την αποστολή της αλλαγής είναι €4. Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά.

Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 30 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση το υπόδημα από την εταιρεία.

Πολιτική αλλαγών για την Κύπρο

Για αλλαγές σε υπόδημα από τον πελάτη επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο: +30 22520 33034, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Η χρέωση της επιστροφής είναι δωρεάν. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο όταν το υπόδημα είναι στην αρχική του μορφή (στο κουτί, φέρει τα καρτελάκια και διακριτικά του όπως και το παραστατικό- απόδειξη αγοράς).  

Η επαναποστολή του προϊόντος κοστίζει €9 και την χρεώνεται ο πελάτης. Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) με την οποία εστάλει το προϊόν για πρώτη φορά.

Εάν προκύψει διαφορά τιμής στο δεύτερο προϊόν που επιλέξατε σχετικά με αυτό που αγοράσατε την πρώτη φορά, το ποσό αυτό θα καταβληθεί είτε με κατάθεση στον λογαριασμό μας είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα θα επιστραφεί το προϊόν από τον πελάτη εντός 30 ημερών και μετά θα σταλεί προς αντικατάσταση το υπόδημα από την εταιρία.

Η χρέωση αλλαγής προϊόντος για την Κύπρο είναι δωρεάν. Η επαναποστολή του προϊόντος κοστίζει €9.

Λανθασμένες αποστολές

Εάν το εμπόρευμα που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail στο info@dafashion.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρεία για Ελλάδα και Κύπρο στο: +30 22520 33034, εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος . Στη συνέχεια πρέπει μέσα στις επόμενες 14 ημέρες να πραγματοποιήσετε και την αποστολή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail στο info@dafashion.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία για Ελλάδα και Κύπρο στο: +30 22520 33034, αναφέροντας και το λόγο της ακύρωσης. Το e-mail πρέπει να σταλεί εντός 3 ημερών και να πραγματοποιηθεί η αποστολή μέσα στις επόμενες 14 ημέρες από την αποστολή του e-mail. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα επικοινωνήσει η εταιρεία μαζί σας για την αλλαγή. Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα : Απόδειξη λιανικής και άλλα συνοδευτικά όπως ετικέτες –διακριτικά σήματα μέσα στο κουτί κλπ.

e bannerespaEAEAC180X150
Espa Image en version
Καλάθι
Facebook Instagram WhatsApp WhatsApp
Start typing to see products you are looking for.